Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Noul Cadillac Escalade V, cu 690 CP şi consum de 38 litri/100 km, e pus alături de noul Range Rover şi Mercedes-AMG G63

12 Septembrie 2022 - 12:50
Redacţia PiataAuto.md
Americanii au un nou SUV excepţional în gamă, Cadillac Escapade V, care are un V8 supraalimentat sub capotă, cu o putere uriaşă de 690 CP. Şi chiar dacă SUV-ul are dimensiuni imense şi o greutate de peste 2,8 tone, puterea e oricum opulentă, capabilă să livreze senzaţii ameţitoare la volan.
Canadienii au decis să pună noul model american alături de alte două SUV-uri cu motoare V8 puternice. Unul din ele e Mercedes-AMG G63, cu 576 CP la activ şi 2,65 tone greutate, dar şi noul Range Rover P530, care are sub capotă un motor de BMW. E un V8 de 4,4 litri biturbo, care livrează 530 CP aici. Şi Range Rover e cel uşor din această ligă, cântărind 2,5 tone.
Rezultatul a fost unul cu o victorie clară pentru Cadillac. Iar Range Rover a ajuns ultimul, fiind mai lent decât se aştepta cel care-l conducea. La startul din mişcare, Mercedes şi-a luat revanşa. Iar Cadillac a rămas oricum învingătorul moral, cu un consum mediu de circa 38,0 litri la sută.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter