(VIDEO) Pedeapsă imediată livrată de poliţia din Chişinău pentru un şofer de Mercedes după o ieşire pe scurtătură

27 Septembrie 2022, 08:42
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie curioasă a fost surprinsă ieri pe bulevardul Ştefan cel Mare, din centrul Chişinăului, care s-a lăsat cu o pedeapsă imediată, livrată unui şofer de Mercedes de către un echipaj de poliţie, cu o Dacia Duster. Dar, la prima vedere pare că motivul opririi e altul decât cel esenţial.
Mercedesul iese dintr-o zonă de parcare foarte aproape de intersecţia cu strada Ciuflea, unde există 4 benzi de circulaţie, două dintre care sunt rezervate deplasării înainte, iar cele două din stânga — pentru deplasarea la stânga. Respectiv, Mercedesul iese şi întretaie toate benzile, iar pe ultimele două ajunge să treacă peste linia continuă, deşi putea circula şi de pe a doua bandă din stânga. Dar încălcarea mai gravă, de fapt, e alta.
Ieşirea din parcare a fost cea neregulamentară, or, deşi din video nu se vede decât partea verso a indicatorului, la ieşire există un indicator de acces interzis, logic dacă ne gândim că acea ieşire s-ar realiza împotriva traficului. Prin urmare, şoferul de Mercedes a ignorat acel indicator, încălcare penalizată mult mai dur, şi abia apoi a ignorat şi marcajele. Aşa că poliţia, cel mai probabil, a avut deja intenţia de a-l opri din momentul în care i-a văzut manevra de ieşire neregulamentară din parcare.
Iar acea ieşire s-a vrut una care să economisească timp, or, altfel ar fi trebuit făcută fie tot pe acelaşi bulevard ceva mai departe, după intersecţie, fie pe bulevardul Negruzzi, cu câteva sute de metri parcurşi în interiorul cartierului. Vezi mai jos întreaga situaţie, surprinsă de o cameră de bord.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
1,453
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!