Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Prima generaţie Porsche Cayenne, chiar şi în versiune de stoc, era un offroader neaşteptat de capabil să înainteze prin stânci şi nisip de deşert

27 Septembrie 2022 - 13:39
Redacţia PiataAuto.md
Astăzi când vorbim de SUV-uri premium, avem mai degrabă aşteptări de confort şi performanţă în acceleraţii şi viteze, şi mai puţin aşteptăm că acestea ar fi cu adevărat capabile în offroad, să înfrunte condiţii cu adevărat grele. Dar cândva SUV-urle premium trebuiau să fie nişte maşini mult mai universale şi capabile decât acum, iar prima generaţie de Porsche Cayenne o demonstrează cu prisosinţă în video-ul de mai jos.
Proprietarul acestui Porsche e un fost militar din SUA, pe nume Harrison Schoen, despre care scriam acum aproape un an că a renunţat la casă, şi-a cumpărat un Porsche Cayenne şi a început a trăi în el. Ei bine, după aproape un an, Harrisson şi-a mai cumpărat acest Cayenne secund, care e deocamdată în versiune de stoc şi pe care la pus la treabă prin zone renumite de deşert din Utah, unde se aventurează doar offroader-e super capabile.
Spre fascinaţia noastră, acest prim Cayenne s-a descurcat de minute, prin simpla sa geometrie şi tracţiune integrală bună, dar şi prin motorul cu forţă generoasă. Un SUV de cândva, care ştie să meargă şi atunci când relieful din jurul său e unul dus la vârful aventurilor.

Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter