(VIDEO) Şoferul unei Dacia Duster, la un pas de a provoca un accident pe un drum în reparaţii din Teleneşti, Moldova

5 Septembrie 2022, 08:47
Redacţia PiataAuto.md
Drumurile aflate în reparaţie, cu circulaţie restricţionată la mai puţine benzi, implică adeseori limită de viteză redusă şi prudenţă, iar în multe ţări amenzile pentru încălcările în zonele de reparaţie sunt simţitor mai mari, din cauza riscurilor sporite. Un un şofer de Dacia Duster a fost ieri la doar un pas de a provoca un accident într-o asemenea zonă de reparaţii din raionul Teleneşti, Moldova.
Totul s-a produs pe un sector al traseului R14, între localităţile Ratuş şi Băneşti. Acolo se efectuează lucrări de reparaţie capitală şi jumătate de drum e în proces a construcţie a fundamentului, iar circulaţia e restricţionată pe două benzi mai înguste, pe jumătate din lăţimea normală a drumului. Dacia Duster a ieşit la o depăşire neregulamentară şi neasigurată, ajungând faţă în faţă cu maşina care filma cu camera de bord şi circula în sens opus. Doar reacţia maşinii depăşite de a frâna şi a se feri spre dreapta şi reacţia autorului filmării, care a frânat până la oprirea completă, a salvat situaţia de la un accident grav, or, o eventuală ricoşare spre dreapta putea însemna şi răsturnarea maşinii, din cauza diferenţei de nivel.
Din fericire, în acest caz reacţiile bune ale doi şoferi au ajutat la evitarea unui deznodământ grav. Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova
0
1,314
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!