(VIDEO) Şoferul unui Mercedes Actros traversează un renumit drum inundat din Marea Britanie în viteză, oferind o lecţie celor care aşteptau să eşueze

1 Septembrie 2022, 14:11
Redacţia PiataAuto.md
În orăşelul Newark din Marea Britanie există un drum numit Rufford Ford, care e aproape în permanenţă inundat pe o porţiune de 10-20 metri, care trece în apropiere de un lac. Relieful face în aşa fel, încât apa lacului se revarsă spre drum, iar şoferii care trec vadul cu viteză prea mare au parte adeseori de şocuri hidraulice la motoare. Cei cu maşini mai mari şi mai pregătite se pot aventura să-l treacă repede, însă o recomandare mai bună e să-l treci încet sau deloc, ocolindu-l.
Notorietatea locului face ca aici să stea foarte des oameni în aşteptare, cu telefoanele şi camerele pregătite, aşteptând următorul eşec, pentru a-l filma şi a-l publica ulterior pe YouTube. E unul din acele locul în care dacă ieşi măcar pentru câteva ore, cu siguranţă dai peste cineva care s-a grăbit prea tare şi şi-a stricat maşina.
Fireşte, cei care trec frecvent pe aici şi-au dezvoltat deja tehnici de traversare, adaptate înălţimea maşinii lor. Un şofer de Mercedes Actros — cu siguranţă unul dintre cei ce cunoaşte locul şi a mai trecut de multe ori pe aici — a văzut şirul de omeni cu telefoane care-i aşteptau eşuarea şi a decis să le dea o lecţie, traversând drumul inundat cu o viteză neaşteptat de mare. Şi pentru că la un camion admisia e mai înălţată şi mai protejată, pentru că motorul e poziţionat mai în spate, iar camionul e mult mai greu, acesta a spulberat toată apa din vad prin părţi, udându-i leoarcă pe cei care aşteptau să-l filmeze cum eşuează, şi oferindu-le astfel o lecţie simbolică.
Vezi totul în video-ul de mai jos, video care include momentul traversării camionului, dar şi alte câteva momente cu alte maşini, din care e cât se poate de clar cât de des sunt defectate aici tot soiul de vehicule.
0
43,697
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!