(VIDEO) Un Mercedes-AMG GLS 63, cu limita electronică dezactivată, reuşeşte să atingă aproape 300 km/h pe o autostradă din Germania

5 Septembrie 2022, 19:38
Redacţia PiataAuto.md
Mercedes-AMG GLS 63 e cel mai mare şi mai greu model AMG, iar la o asemenea talie şi greutate, BMW spre exemplu nu se încumetă să-şi numească modelele comparabile drept membri deplini ai diviziei M, punându-le doar emblema M Performance. Mercedes, însă, nu ezistă să o facă, deşi un Mercedes-AMG GLS 63 cântăreşte aproape 2,7 tone la gol!
Dar V8-ul biturbo de 4,0 litri de sub capotă livrează 612 CP, o putere mai mult decât generoasă, care reuşeşte să catapulteze imensul SUV în doar 4,2 secunde până la prima SUV. Marea întrebare e cât de sus poate urca viteza maximă şi cum se simte un asemenea GLS AMG la acele viteze de tot? Răspunsul e în mod normal o enigmă, pentru că viteza maximă e limitată electronic la 250 km/h. Un youtuber olandez a reuşit să dea peste un asemenea Mercedes-AMG GLS cu limita dezactivată datorită unor pachete speciale, şi a ieşit cu el pe o autostradă din Germania pentru a-i descoperi adevărata limită maximă.
Ei bine, viteza atinsă s-a apropiat de 300 km/h sau, mai exact, a fost de 291 km/h conform vitezometrului. Pentru cele 2,7 tone la gol, e o viteză foarte impresionantă, fără îndoială! Vezi galoparea de autobahn în video-ul de mai jos, iar dacă vrei să afli mai multe despre celelalte motorizări ale lui Mercedes-Benz GLS, vezi testul nostru drive amplu, făcut în SUA în momentul lansării actualei generaţii.
0
1,001
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!