(VIDEO) Un Porsche Cayenne din prima generaţie, pus pe şenile de un youtuber din Rusia

16 Septembrie 2022, 13:14
Redacţia PiataAuto.md
Un youtuber din Rusia are o predilecţie specială pentru vehiculele cu şenile, tot el fiind cel care, cu mai mulţi ani în urmă, a pus un Bentley pe şenile. Apoi a dezvoltat şi un mecanism propriu de direcţie, conectat la un volan normal, apoi au urmat şi alte vehicule pe şenile, precum o Pobeda clasică. Acum e venit şi rândul unui Porsche Cayenne de primă generaţie.
Între timp, atât şenilele de cauciuc, cât şi întreg mecanismul, a fost perfecţionat de acesta împreună cu un mecanic, aşa că Porsche-ul cu şenile beneficiază de ultima versiune a acestuia. Construcţia a fost finalizată de curând, aşa că era nevoie de o ieşire chinuitoare de test, departe de asfalt, pentru a pune la încercare maşina şi a-i găsi eventuale vulnerabilităţi.
Ei bine, tocmai această ieşire, cu provocări variate pentru acest Porsche cu şenile, e şi inclusă în video-ul de mai jos. Maşina a înaintat mai mult decât decent, mai bine decât un Jeep Wrangler însoţitor, şi probabil mai bine decât vehiculele cu şenile construite anterior de acelaşi autor. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate în limba dorită din comenzile player-ului.
0
1,665
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!