Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un pensionar de 75 de ani, deţinător al unui Nissan GT-R, tocmai a atins 350 km/h cu el

23 Septembrie 2022 - 19:27
Redacţia PiataAuto.md
Dacă eşti un pasionat de maşini, ce-ai vrea să faci la 75 de ani? Un pensionar din Africa de Sud, pe nume, Barry, deţinător al unu Nissan GT-R modificat, tocmai a atins 350 km/h cu el pe o pistă de aeroport pe care a închiriat-o special pentru asta! Şi a făcut-o chiar dacă atunci când merge pe propriile picioare, are nevoie de o cârjă.
Barry are un Nissan GT-R din 2012, pe care l-a cumpărat standard, dar după câţiva ani s-a plictisit de el, aşa că l-a trimis în Marea Britanie pentru a-l modifica. Timp de jumătate de an, un atelier de acolo i-a făcut o listă lungă de modificări, prin care şi schimbarea pistoanelor, bielelor, arborelui cotit şi arborilor cu came din motor, iar acum motorul nu mai are 3,8 litri, ci 4,1 litri. Motorul are şi turbine noi, şi eşapament nou, dar şi patru regimuri electronice de condus. În mod normal, dezvoltă vreo 800 CP, dar dacă-l alimentezi parţial cu etanol, poţi ajunge şi la 1.200 CP.
Şi cutia de viteze a trebuit modificată, pentru a face faţă noii puteri, dar modificările au fost atât de reuşite, încât de 7 ani încoace pensionarul exploatează fără probleme Nissan-ul său. Spune că-i place să meargă rapid, iar o asemenea maşină îi dă condimentul necesar vieţii.
Ei bine, de curând Barry a mers pe un aeroport pentru a încerca să atingă 350 km/h. Limita minimă pe care şi-o dorea era de 322 km/h, ca să echivaleze cu 200 mile pe oră. Dar pensionarul a putut atinge cu uşurinţă 351 km/h, şi spune că nici n-a apăsat pedala complet!
La sfârşit, Barry a ieşit împlinit şi fericit din maşina sa, spunând că şi-a îndeplinit una din dorinţele pe care le avea de mult în viaţă şi pe care vrea să le facă, atât timp cât e în viaţă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter