(VIDEO) Un şofer începător din Moldova a provocat un accident grav după ce a intrat în zona oarbă a unui camion

23 Septembrie 2022, 11:14
Redacţia PiataAuto.md
Despre zonele oarbe ale camioanelor probabil ştiu toţi şoferii cu o minimă experienţă de condus. Şi, de fapt, şi şcolile auto ar trebui să predea noilor şoferi aceste riscuri de trafic, pentru a fi conştientizate din prima zi la volan. Un şofer începător din Moldova, însă, a provocat ieri un accident grav după ce a avut ideea neinspirată de a intra în zona oarbă a unui camion.
Totul s-a produs pe şoseaua Balcani de pe centura Chişinăului, în apropiere de intersecţia cu strada Petricani, iar ora camerei de bord e greşită, menţionează autoarea filmării, accidentul producându-se ieri, 22 septembrie. Şoferul începător se afla pe banda dreaptă, de unde e obligatorie deplasarea doar la dreapta, însă acesta şi-a dorit să continue drumul înainte. A aprins indicatorul stânga pentru a schimba banda şi a făcut-o tăind calea camionului, în zona oarbă a acestuia.
În rezultat, camionul a acroşat maşina şoferului începător, aceasta s-a destabilizat şi a ricoşat spre contrasens, unde a fost lovită din plin de o dubiţă Mercedes, care circula regulamentar. În rezultat, maşina şoferului începător a fost grav avariată, iar un grad de avariere l-a avut şi dubiţa. Din informaţiile pe care le avem, nici un om nu a fost grav rănit în accident.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
16,288
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!