(VIDEO) Un tiktoker din China a creat un VW de 3 metri lăţime, în care au încăput 10 oameni

20 Septembrie 2022, 14:48
Redacţia PiataAuto.md
VW a lansat de curând în China un model pe nume Lamando L, care e o versiune mai stilată şi mai lată faţă de Jetta, iar noul model se promovează în China ca un vehicul cu adevărat lat şi confortabil. Un tiktoker din China, însă, spune că maşina originală e prea mică pentru a pretinde că are atât de mult spaţiu, aşa că a decis să corecteze el dimensiunile.
Acesta, ajutat de mecanici, a tăiat un Lamando L şi l-a lăţit, făcându-l să aibă 3 metri lăţime, obţinând în rezultat o maşină pe care o botezat-o Lamando 5XL. E impresionant că lucrările s-au făcut cu o calitate neaşteptat de bună, încât nu lasă vizibil vreun defect sau vreo lucrare stângace.
Cu noua sa lăţime, maşina a adăpostit o banchetă cu 5 locuri în spate şi încă 3 locuri în faţă, ceea ce ar însemna 8 locuri, însă un prim test a arătat că ea poate lua cu uşurinţă şi 10 oameni la bord.
Totuşi, motorul a rămas acelaşi, la fel ca şi suspensia, iar sub capotă a apărut o mulţime de spaţiu liber. De asemenea, spaţiul liber de sub capotă aproape că te-ar putea duce cu gândul că nu mai există semiaxe şi planetare pentru tracţiunea spre roata dreaptă, însă de după o structură metalică adăugată aceste elemente par să se vadă, totuşi.
Dar, maşina şi-a atins efectul de a atrage atenţia şi acum autorul trebuie să spună de fiecare dată că maşina sa e cât se poate de reală, nu o imagine modificată grafic.
Vezi totul în video-l de mai jos.
0
2,114
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!