(VIDEO) Un youtuber din SUA a reparat un Mercedes S-Class W222 accidentat, cu piese de caroserie chinezeşti, făcându-l să arate ca un S65 AMG

15 Septembrie 2022, 13:08
Redacţia PiataAuto.md
Mercedes S-Class e întotdeauna unul din cele mai dorite modele de maşini din lume, la el visând şi cei care şi-l pot permite, dar şi cei care se rezumă în a-l admira. Un youtuber din SUA a vrut să arate câte metode ieftine se pot găsi pentru a repara un ditamai S-Class W222, făcându-l să arate mai bine decât la început.
Acesta a cumpărat un exemplar accidentat pe partea dreaptă, având aripile şi uşile de acolo deteriorate. Piesele de caroserie achiziţionate de la un service oficial ar fi costat câteva mii de euro bucata. Acesta s-a gândit, însă, să cumpere piese chinezeşti mai ieftine, şi dacă tot repară maşina, să-i schimbe şi blocurile optice şi barele de protecţie, iar astfel să o transforme într-un model de după facelift, pentru că exemplarul său era unul de până la facelift.
Toată cutia cu piese a costat cam 5.000 dolari, în timp ce un singur far original costă de obicei minim 2.000 dolari. Iar youtuber-ul a mai bifat şi o bară de protecţie cu design de S65 AMG, astfel că la final maşina nu mai trebuia să arate doar ca un S-Class W222 facelift, ci ca un S65 AMG facelift, maşină care se vindea cândva cu 250.000 dolari în SUA!
Paradoxul e că, ajutat de un meşter iscusit în lucrări, care a fost entuziasmat de acest experiment, youtuber-ul a reuşit să obţină la final o maşină care arăta decent, şi relativ bine reparată pe partea de manoperă. Piesele sunt chinezeşti, desigur, şi probabil mulţi ar spune că o asemenea reparaţie e o blasfemie pentru S-Class, dar proprietarul a rămas fericit că are o maşină care arată acum de 250.000 dolari, în timp ce el a cheltuit cam a zecea parte din sumă pentru ea.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
5,371
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!