Accident astă-noapte pe bulevardul Grigore Vieru din Chişinău, în urma căruia un Volvo a urcat pe gardul aleii din centrul străzii

27 Octombrie 2022, 08:48
Redacţia PiataAuto.md
Un accident bizar s-a produs astă-noapte în Chişinău, aproximativ la ora 00:15, în urma căruia un Volvo S90 a urcat pe gardul aleii din centrul străzii, care separă cele două sensuri de circulaţie.
Totul s-a produs în zona în care bulevardul Renaşterii derivă în bulevardul Grigore Vieru, în apropiere de intersecţia denivelată cu strada Albişoara. Deşi în toate imaginile care au apărut în mediul online apare doar exemplarul Volvo, poliţia ne-a confirmat că, de fapt, a existat şi un al doilea automobil implicat, de marcă VW.
În urma impactului, şoferul de VW a fost rănit şi a trebuit preluat de ambulanţă. Volvo a fost proiectat în gardul aleii, dar şoferul nu a avut de suferit, toate airbag-urile maşinii declanşându-se.
Cel mai probabil, una din maşini a vrut să întoarcă neregulamentar în această zonă, deşi aici există un indicator ce permite doar deplasarea înainte.
Sursa foto: Telegram / Ungureanu 112, Poliţia Republicii Moldova
0
20,535
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!