Accident deosebit de grav, cu trei tineri care se aflau într-un Opel Calibra, ieri noapte la intrarea în Chişinău

6 Octombrie 2022, 08:47
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav a avut loc ieri noapte, în jurul orei 02:30, pe strada Drumul Băcioiului, la intrarea în Chişinău din partea sudică. Trei tineri se aflau într-un Opel Calibra, când şoferul de 22 de ani a pierdut controlul acestuia, iar maşina a ieşit în decor, lovindu-se cu putere de copacii de pe marginea drumului.
Impactul a fost deosebit de grav, maşina deformându-se mai ales în zona sa mediană, a habitaclului, iar acest lucru a dus la afectarea gravă a celor care se aflau în maşină. O tânără de 23 de ani a decedat. Celălalt pasager, în vârstă de 21 de ani, a fost scos de salvatori din maşină şi transportat la spital cu multiple traumatisme, iar şoferul a trebuit descarcerat de pompieri pentru a fi scos şi transportat la spital.
După forţa impactului se poate spune că viteza a fost una foarte mare, prea mare pentru acest sector de drum. În acelaşi timp, strada Drumul Băcioiului e una cu o calitate cronic de proastă a carosabilului, care impune adeseori ocoliri de gropi şi denivelări. Poliţia nu poate spune care a fost exact scenariul în acest caz deocamdată, dar e cert că e încă un accident care a mai luat o viaţă, din păcate.
0
12,324
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!