Accident deosebit de grav între un Mercedes din Moldova şi un camion Volvo din România, produs pe un traseu din judeţul Cluj

30 Octombrie 2022, 09:04
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs ieri dimineaţă pe traseul E60 din judeţul Cluj din România, în apropierea localităţii Huedin, între un Mercedes cu numere de Franţa, dar cu cetăţeni ai Republica Moldova, şi un camion Volvo din România. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a deformat substanţial, inclusiv celula habitaclului, iar şoferul acestuia, un moldovean în vârstă de 23 de ani, care deţinea şi cetăţenia României, a decedat pe loc.
Versiunea principală a scenariului accidentului arată că Mercedesul a intrat pe contrasens, într-o zonă unde depăşirea e nepermisă. Nu se poate spune cu certitudine dacă motivul a fost o depăşire neregulamentară sau şoferul a adormit la volan, ţinând cont de condusul de noapte, până spre dimineaţă, or, apelul la serviciile de urgenţă a venit la ora 06:15, în condiţii nocturne. Şoferul camionului Volvo a încercat să evite impactul trăgând maxim spre dreapta, însă accidentul oricum s-a produs.
Un alt pasager din Mercedes, şi el deţinător de paşaport moldovenesc, a fost transportat de urgenţă, în stare gravă, la spital. A fost nevoie de intervenţia serviciilor de descarcerare.
Sursa foto: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova
0
25,650
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!