Accident pe un traseu de lângă Chişinău, după ce o protestatară adusă cu autobuzul în capitală a traversat neregulamentar

30 Octombrie 2022, 16:51
Redacţia PiataAuto.md
De câteva săptămâni încoace, Moldova are parte de proteste în ziua de duminică, la care un număr oameni sunt aduşi contra plată, fapt recunoscut atât de protestatari, cât şi de organizatori, dar şi de recentele descinderi ale forţelor de ordine. Ei bine, astăzi un autobuz care aducea protestatari la Chişinău a oprit pe un traseu de lângă capitală, lângă Grătieşti, iar una din protestatare a încercat să traverseze neregulamentar, fără a se asigura, şi a fost spulberată de o Mazda, condusă de un şofer începător.
Lovitura a fost atât de mare, încât femeia a fost declarată drept decedată la faţa locului de poliţie. Surprinzător, dar un echipaj de medici de pe ambulanţă a încercat cu eforturi prelungite resuscitarea acestei femei şi după circa 10 minute au reuşit să o readucă la viaţă! Astfel, în cele din urmă, femeia a fost transportată la spital, iar medicii urmau să lupte pentru stabilizarea stării ei.
Poliţia a solicitat organizatorilor întrunirii şi celor plătiţi să transporte protestării să le explice acestora normele de siguranţă, pentru a evita asemenea situaţii tragice precum cea de azi.
Sursa foto: Poliţia Republicii Moldova
0
1,461
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!