Acesta e Honda Prologue, primul SUV electric al producătorului nipon

7 Octombrie 2022, 14:29
Redacţia PiataAuto.md
Honda a dezvăluit primele imagini cu primul său SUV electric, numit Prologue. Modelul a fost desenat de divizia din SUA a celor de la Honda, iar substratul său tehnic a fost conceput în colaborare cu General Motors, urmând a fi împărţit cu Chevrolet Blazer EV.
Honda are în prezent un model electric, numit Honda e, dar e o maşinuţă urbană compactă, care nu e disponibilă în SUA, de exemplu. Noul SUV electric va fi lansat în primul rând în SUA fiind şi primul model electric Honda ce va putea fi cumpărat pe larg acolo. Partea mai puţin optimistă e că Honda a arătat acum doar imaginile cu noul model, însă livrările primelor exemplare de serie vor avea loc doar în anul 2024.
Astfel, cei de la Honda încă nu au comunicat niciun parametru tehnic al viitorului lor model în mod oficial, fapt din care putem înţelege că aceste aspecte încă trebuie definitivate. Ştim doar că vor exista versiuni cu motoare pe ambele punţi şi tracţiune integrală. Despre putere sau autonomie nu se menţionează nimic.
Cei de la Honda au publicat şi imagini cu interiorul SUV-ului, care va fi mult mai convenţional decât micuţa Honda e, de exemplu, care are 5 display-uri de-a lungul planşei. Pe Honda Prologue totul e mult mai obişnuit, ba chiar şi geamurile laterale vor avea triunghiuri fixe în faţă.
Deci, primul SUV electric al Honda se prefaţează ca unul relativ uzual, fără capacităţi ieşite din comun, care să-l evidenţieze. Speranţa pasionaţilor e că viitorul model va folosi bateriile Ultra al celor de la General Motors, care vor putea asigura o autonomie ceva mai mare.
0
2,231
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!