Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acesta e Renault 4Ever Trophy, un viitor SUV electric care se inspiră de la clasicul Renault 4

17 Octombrie 2022 - 13:31
Redacţia PiataAuto.md
Renault a dezvăluit azi un prototip despre care spune din start că se va materializa curând într-un model de serie, sub forma unui SUV compact. Noua creaţie conceptuală poartă numele de 4EVER Trophy şi se vrea o reinterpretare modernă a clasicului Renault 4.
Renault 4 a fost unul din cele mai de succes modele franceze din toate timpurile. Nu fusese creat drept offroader, însă avea roţi subţiri, gardă la sol sporită şi u cursă a suspensiei foarte mare, ceea ce-l făcea deosebit de capabil în înaintare până şi în deşert.
Foto: Renault 4 clasic

Astfel, noua creaţie Renault vine să transpună această simplitate într-o nouă epocă, a mobilităţii electrice şi a SUV-urilor. Astfel, designul readuce aceeaşi siluetă rectangulară, cu linii care amintesc inevitabil de modelul clasic.
Şi farurile faţă adoptă o formă de simplitate maximă, cu celule pătrate, cel puţin pe versiunea conceptuală.
Partea şi mai intrigantă e că noul SUV promite să fie mult mai uşor decât alte SUV-urile electrice, păstrând şi aici filosofia modelului clasic. De asemenea, se anunţă o gardă la sol de 20 cm. Renault promite că SUV-ul de serie va fi prefaţat în curând şi va fi produs ulterior la fabricile Renault din Franţa, bazându-se pe aceeaşi platformă cu viitorul model de producţie inspirat din prototipul lui Renault 5.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter