Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Kawasaki pregăteşte de lansare prima sa motocicletă electrică, iar aceasta e prefaţarea viitorului model

27 Octombrie 2022 - 17:46
Redacţia PiataAuto.md
Mobilitatea electrică se instalează tot mai dominantă şi în rândurile producătorilor de motociclete, chiar dacă părea că acolo ea va ajunge în ultimul rând. Unii producători, precum Harley Davidson, au deja câte două modele electrice în producţia de serie şi chiar un sub brand dedicat, în timp ce alţii, precum japonezii de la Kawasaki, sunt pe cale să lanseze primul lor asemenea model.
Prototipul care prefaţează îndeaproape viitorul model a fost prezentat acum, în octombrie, iar modelul de serie e aşteptat la salonul moto de la Milano de la mijlocul lui noiembrie. Motocicleta electrică prefaţată drept concept pare să semene foarte mult cu modelul Z400 şi chiar sa aibă acelaşi cadru, prin urmare e foarte posibil să avem de-a face cu un model derivat, proiectat pe baza lui Z400, nu unul dezvoltat de la zero la unul electric.
Cei de la Kawasaki nu anunţă deocamdată prea multe detalii tehnice, însă spun că modelul electric va fi un echivalent al unei motociclete de 125 cm cubi. Anvelopele instalate pe prototip au indicele de viteză S, ceea ce presupune o viteză maximă de 180 km/h. Deci, va fi cel mai probabil o motocicletă cu performanţe decente, dar nu ameţitoare, iar la nivel de design, niponii spun că nu vor s-o diferenţieze prea mult de modelele cu motoare cu ardere internă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter