O Dacia Logan, condusă de un şofer în stare de ebrietate şi cu permisul suspendat, s-a răsturnat de câteva ori pe un traseu din Moldova

14 Octombrie 2022, 10:17
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs aseară pe drum regional din apropierea localităţii Costeşti din raionul Ialoveni, Moldova. O Dacia Logan s-a răsturnat de câteva ori după ce a ieşit în decor de pe un traseu asfaltat. Pasagera din Dacia, în vârstă de 43 de ani, a decedat pe loc.
Poliţiştii, veniţi la faţa locului, au stabilit că maşina circula cu viteză neadaptată condiţiilor de trafic, iar la volan se afla un şofer care avea permisul suspendat pentru încălcări anterioare. Mai mult ca atât, etilotestul a indicat că şoferul era în stare de ebrietate avansată în momentul producerii accidentului, cu o valoare de 1,22 mg/L în aerul expirat.
În urma acestor constatări, şoferul Daciei a fost plasat în arest preventiv de 72 de ore. Acesta riscă închisoare de până la 7 ani pentru condusul în stare de ebrietate, care a determinat decesul unei persoane, pe lângă încălcările adiţionale de circulaţie.
0
1,193
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!