Poliţiştii din Germania au tras pe dreapta şoferul unui camion care transporta maşinile poliţiei, descoperind că acesta n-are permis de conducere

6 Octombrie 2022, 14:42
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie la culmea tupeului a fost descoperită ieri de poliţia din Germania, când aceştia au tras pe dreapta şoferul unui camion care transporta maşinile poliţiei, pentru încălcări rutiere, descoperind că acesta n-are nici măcar permis de conducere.
O patrulă a poliţiei a observat camionul pe autostrada A3 din Bavaria de Jos. Camionul a atras atenţia poliţiei nu pentru că transporta maşini de poliţie, ci pentru că a trecut pe lângă o coloană lentă de automobile, deşi depăşirea era interzisă pentru camioane în acea zonă. Prin urmare, poliţiştii au aprins girofarul şi l-au tras pe dreapta pentru a-l amenda pe şofer pentru depăşirea interzisă.

Însă când aceştia i-au cerut permisul, şoferul a zis că l-a pierdut şi nu-l are la el. Poliţiştii au verificat electronic valabilitatea permisului şi au aflat că, de fapt, permisul îi fusese suspendat anterior, pentru alte încălcări, prin urmare acum şoferul nu avea permis şi nu avea dreptul de a conduce un camion. În rezultat, şoferul va fi anchetat suplimentar acum, iar camionul a trebuit de condus de un alt şofer. În urma acestei întâmplări, secţia de poliţie care urma să primească cele 4 maşini noi va avea cu siguranţă întrebări şi la compania de transport care a admis ca un şofer fără permis să fie admis la volanul camionului, iar pe deasupra să mai şi livreze maşini tocmai poliţiştilor.
0
7,473
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!