Un pasionat auto din Moldova deţine un Citroen 2CV francez şi apare la evenimente în costumul lui Louis de Funes

4 Octombrie 2022, 10:10
Redacţia PiataAuto.md
Un pasionat auto enigmatic şi-a făcut apariţia de curând la un eveniment din oraşul Ialoveni, cu un Citroen 2CV propriu, îmbrăcat în costumul lui Louis de Funes. Mai mult ca atât, acesta avea şi un portret cu actorul francez pe capota maşinii sale.
Participanţii la eveniment au fost atraşi de carisma acestui proprietar de Citroen din Moldova, iar câteva imagini cu el au fost publicate online. Din discuţiile cu cei de la eveniment, se pare că proprietarul de Citroen 2CV ar fi un pensionar din Chişinău, foarte pasionat de cultura franceză, de modelul legendar 2CV şi de filmele cu Louis de Funes, motiv din care a şi decis să-şi creeze un look apropiat de actorul preferat.

Modelul Citroen 2CV este una din cele mai legendare maşini produse în istoria Franţei, pe parcursul a multe decenii. Creată iniţial ca o maşină a fermierilor, care trebuia să aibă o suspensie capabilă să înainteze prin arătură, a deveni ulterior o maşină preferată şi în mediul urban, devenin un soi de „Beetle” al Franţei.

Dacă ne citeşte proprietarul acestui Citreon, sau dacă îl cunoaşte cineva direct, scrie-ne un mesaj, am vrea să-i aflăm istoria completă a acestui om din Moldova!

Sursa foto: Facebook / imiplacemd
1
5,200
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!