(VIDEO) Acest Mercedes W124 din Albania a parcurs 1 milion 600 mii km, cu acelaşi motor iniţial, fără reparaţii majore

8 Octombrie 2022, 14:07
Redacţia PiataAuto.md
Albania e renumită pentru predilecţia şoferilor de acolo pentru modelele Mercedes, iar modelele construite prin anii 80 şi 90 sunt preferate, datorită rezistenţei lor mult mai înalte faţă de cele ulterioare. Dacă acum câteva săptămâni publicam un articol cu video, făcut de cei de la Deutsche Welle, în care se analiza de ce albanezii preferă atât de mult marca Mercedes, aceeaşi redacţie l-a descoperit acum pe Laun Nina, un taximetrist din Albania, care are un Mercedes W124 E200 diesel, o maşină care a parcurs 1.584.589 km!
Partea şi mai curioasă e că motorul e acelaşi cu care maşina a ieşit din fabrică, în anul 1993. Proprietarul spune că a făcut o singură reparaţie la motor, când a schimba doar garnitura chiulasei, şi atât! În rest, doar reparaţii minore şi mentenanţă.
Luan deţine maşina de 15 ani încoace, cumpărând-o la mâna a doua, dar marea parte a parcursului imens l-a făcut tot el, în serviciul de taxi, lucrând într-un oraş turistic din Albania. O călătorie cu taxiul în oraş costă echivalentul a circa 3 euro.
Vezi acest Mercedes cu parcurs mare în video-ul de mai jos.
0
4,789
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!