(VIDEO) Acesta e tânărul din Moldova, care şi-a vândut o Skoda Octavia RS, pentru a-şi cumpăra un Mercedes S-Class clasic, din 1969

22 Octombrie 2022, 19:59
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori, suntem tentaţi să credem că oamenii aleg maşinile preponderent raţional şi consecvent, analizând modele concurente, iar dacă îşi vând o maşină pe care au folosit-o câţiva ani şi cumpără alta în loc, vor merge pe o cale a unor evoluţii fireşti. Adevărul e că în viaţa reală, sunt foarte mulţi şi oamenii care fac schimbări radicale de la o maşină la alta, alegând ceva afla la polul opus, care nu are nimic în comun cu maşina precedentă, chiar dacă au apreciat-o şi pe aceea. E şi cazul lui Roman, un tânăr din Moldova care a vândut o Skoda Octavia RS modernă, pe care a savurat-o deplin, pentru a-şi cumpăra şi importa un Mercedes S-Class 280S clasic, din 1969.
Mai mult ca atât, Roman e un tânăr cu familie şi copil de vârstă încă mică, iar pe lângă acest Mercedes clasic spune că nu simte nevoia unei alte maşini, mai cotidiene, spărgând şi aici tiparele, despre cum cred majoritatea că proprietarii de maşini clasice le ţin preponderent în garaj.
Foto: Viziune din Mercedesul lui Roman, plutind pe străzile Chişinăului

Roman a vrut pur şi simplu să deţină un asemenea Mercedes, l-a găsit, a negociat, apoi l-a importat în Moldova, ca maşină istorică.
Iar maşina are încă păstrate documentele din perioada în care era scăldată de soarele din California!
Deci, Roman e cu siguranţă cu totul diferit faţă de portretul pe care-l avem majoritatea dintre noi despre un proprietar de maşină clasică. Iar maşina sa e una cât se poate de interesantă, într-o stare bună şi cu o istorie captivantă în spate.
Toată această istorie a lui Roman şi Mercedesului său din 1969 o poţi vedea în video-ul de mai jos, care e un nou episod din seria Oameni şi Maşini în Moldova, realizată de redacţia noastră cu sprijinul celor de la Rompetrol Moldova.
0
21,657
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!