(VIDEO) Acesta e un Corvette cu gardă la sol de 40 cm, pus la încercare departe de asfalt de un youtuber din SUA

21 Octombrie 2022, 13:28
Redacţia PiataAuto.md
Chevrolet Corvette e o maşină legendară în SUA, dar gloria sa se datorează performanţei abundente şi nicidecum capacităţii de a înainta în offroad. Totuşi, un youtuber din SUA a descoperit că cineva şi-a modificat propriul Corvette prin montarea unor roţi imense de offroad, fiind nevoie şi de nişte ajustări la aripi şi suspensie, pentru ca acele roţi să poată încăpea.
În rezultat, garda la sol e de circa 38-41 cm, iar maşina cu siluetă sportivă a căpătat brusc abilităţi de a înainta acolo unde Corvette-urile normale n-ar avea niciodată ce face. Chiar dacă tracţiunea a rămas pe puntea spate, garda la sol imensă şi puterea generoasă a motorului de sub capotă sunt suficiente pentru a determina aventuri ambiţioase cu această maşină.
Aşa că youtuber-ul şi-a cumpărat-o şi în stilul său nu tocmai grijuliu pentru maşini, a şi supus-o la tot soiul de încărcări de offroad, până şi la traversarea unui râu, şi asta făcă a avea admisia maşinii ridicată cumva mai sus. Dar, Corvette-ul s-a descurcat surprinzător de bine!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,774
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!