Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Acesta e un Land Rover Defender clasic din Italia, care a venit în Moldova pentru o restaurare completă

1 Octombrie 2022 - 10:19
Redacţia PiataAuto.md
Se pare că măiestria mecanicilor din Moldova în a recondiţiona şi modifica maşini de offroad atrage pasionaţi din tot mai multe ţări. După ce acum câteva zile publicam un articol cu o Lada Niva din România, care a primit o turbină într-un atelier din Moldova şi alte câteva modificări, azi am aflat despre un Land Rover Defender clasic, din Italia, care a venit la un alt atelier, pentru lucrări mult mai profunde. De fapt, e vorba de o restaurare completă a caroseriei.
E un Land Rover Defender 90, vopsit într-un stil de alb cu pete negre, care aminteşte de văcuţele alpine. Maşina era într-o stare tehnică aparent bună, dar caroseria avea semne clare că problemele de interior mocnesc, iar rugina o va afecta iremediabil dacă nu se recurge la o restaurare completă acum, cât poate fi încă salvată. Astfel, proprietarul Land Rover-ului, care e un moldovean stabilit în Elveţia, a decis să încredinţeze aceste lucrări atelierului din Moldova.
L-am întrebat pe Vitalie, autorul video-ului de mai jos şi unul din cei care va munci la restaurare, cât ar putea să dureze un asemenea proces în cazul lui Defender. Ne-a spus că, de obicei, durata e de la 6 luni la 12 luni, în funcţie de surprizele descoperite.
Poţi vedea în video-ul de mai jos cum arăta Defenderul venit din Italia înainte de startul lucrărilor, dar şi descoperirile mecanicilor de la prima etapă de lucru.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter