(VIDEO) Cum arată camionul simbol al SUA, Kenworth W990, în ipostaza sa pentru anul 2023

29 Octombrie 2022, 13:23
Redacţia PiataAuto.md
Kenworth W990 e camionul simbol al Americii, având acel design atemporal, reprezentativ, pentru camioanele mari de autostradă din SUA, cu capotă imensă şi forme rectangulare şi totodată cu multe piese metalice lucioase pe el, care te fac să-l vezi de la o poştă şi totodată sugerează duritatea lui, în raport cu camioanele acoperite cu piese din plastic de jur împrejur.
Acesta păstrează abordări tradiţionale, funcţionale pentru munca pe care e prevăzut să o facă. Are butoane fizice, mari şi clare, pentru funcţiile principale, astfel încât să le poţi apăsa şi atunci când rămâi blocat într-un viscol din Canada, la mijlocul nopţii şi în mijlocul pustietăţii.
O mulţime de indicatoare de ţin informat în permanenţă despre presiunea şi temperatură în sistemele vitale ale camionului. Şi pe poţi vedea oricând, doar aruncând privirea spre ele, fără a fi nevoit să listezi pagini infinite prin display-uri digitale. Un camion făcut pentru cei ce vor să muncească eficient, fără a pierde timp de dragul artificiilor, cu alte cuvinte.
Aceste camioane pot avea motoare cu puteri cuprinse între 405 şi 510 CP, prin motoare Paccar, iar cuplul ajunge de la 1.950 la 2.488 Nm.
Conform tradiţiei Kenworth, camionul a mai trecut prin mici actualizări de curând şi a fost expus de curând în ipostaza sa pregătită pentru anul modelului 2023, intrată deja în producţie. Camionul e unul cu zonă de dormit, dar cu acoperiş mai coborât, pregătit pentru înfruntarea drumurilor lungi. Vezi mai jos cum arată acest camion-simbol al SUA, la exterior şi interior.
0
3,210
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!