Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum arată colecţia de maşini renumite din anii 80 şi 90, ţinută în hangarele unei ferme din Marea Britanie, care aparţine unui fost poliţist

28 Octombrie 2022 - 13:34
Redacţia PiataAuto.md
Deşi aceste maşini stau depozitate în hangarele unei ferme, nu vorbim despre automobile abandonate şi lăsate să se prăfuiască cu anii pe acolo, ci de o colecţie cât de poate de vie, de peste 20 de exemplare, care aparţine unui fost poliţist din Marea Britanie, pensionat şi reprofilat acum. Acesta e un mare fan al modelelor glorioase din anii 80 şi 90, aşa că şi-au adunat multe din maşinile care au devenit legende.
Printre ele se numără modelele franceze Peugeot 205 GTi, Renalult 5 GT Turbo, dar şi modele germane precum VW Corrado cu motor VR6, şi un Porsche mai modern. Modelele italiene au un rol aparte în lista proprietarului, întrucât aici se includ şi un Fiat Panda 4x4, şi alte câteva modele Fiat, dar şi o Lancia Delta Integrale Evo II.
Este, deci, o colecţie foarte curioasă şi activă. Multe din maşini nu valorează tocmai sute de mii, însă sunt modele care şi-au câştigat un statut legendar în istorie. Iar să le ai pe toate, la discreţia ta, într-un mare hangar, şi să ştii că le poţi lua şi conduce pe rând, înseamnă să ai un templu de maşini, la care ar visa orice pasionat!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter