Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum arată în prezent podul construit la Brăila, cel mai mare din România, şi căile de acces către el

15 Octombrie 2022 - 10:03
Redacţia PiataAuto.md
Unul din cele mai mari proiecte de infrastructură din România zilelor noastre e podul peste Dunăre de la Brăila, care va elimina necesitatea folosirii feriboturilor şi va asigura o conexiune rapidă şi importantă în estul ţării, devenind important şi pentru cei din Republica Moldova, care ar putea traversa vămile din sudul Moldovei spre România, îndreptându-se spre Bucureşti sau spre zonele de litoral. Recent a fost publicat un nou video cu starea actuală a construcţiei.
În septembrie 2021, podul avea abia pilonii instalaţi şi primele cabluri trasate între aceştia.
Foto: Aspectul construcţiei în septembrie 2021

În august 2022, podul avea deja structura părţii carosabile construită şi urma să se treacă la etapa ultimelor suduri şi la construcţia părţii carosabile propriu-zise, iar podul începuse a fi deja iluminat şi pe timp de noapte.
Foto: Aspectul podului în august 2022

Acum, în octombrie 2022, se poate vedea un avans important la turnările straturilor părţii carosabile, iar întreaga structură a podului, de la piloni, cabluri şi bariere, pare finalizată.
De asemenea, se poate vedea lucrul şi la căile de acces către pod, care trec acum prin lucrări de terasament, fiind pregătite pentru turnarea straturilor primare şi a asfaltului.
Podul de la Brăila are o lungime de 1.975 metri şi o înălţime ce ajunge la 192 metri, fiind construit de două companii desemnate la licitaţie, una din Italia şi alta din Japonia.
Vezi mai jos video-ul cu starea actuală a construcţiei podului şi a căilor de acces către el.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter