(VIDEO) Cum arată interiorul noului camion american Kenworth T680 Next Gen, în versiunea sa cu cabină extinsă

11 Octombrie 2022, 14:31
Redacţia PiataAuto.md
Kenworth e una din mărcile cele mai îndrăgite de camioane în SUA, fiind percepută ca una autohtonă, ce păstrează designul clasic, cu capotă, al camioanelor. În 2021, cei de la Kenworth au anunţat o nouă generaţie ca camionului lor de top, care a intrat în producţie abia în 2022, iar acest camion se anunţă drept cel mai aerodinamic model produs vreodată de Kenworth.
Pentru a atinge o formă aerodinamică bună, partea centrală a camionului, cu capotă, a fost îngustată uşor, iar bara de protecţie şi forma aripilor a fost desăvârşită pentru direcţionarea eficientă a curenţilor. În acelaşi timp, la interior nu s-a sacrificat câtuşi de puţin din spaţiul de acolo, ba chiar producătorul american pretindă că până şi în versiunea de fabrică, nemodificată de vreun atelier specializat, a ipostazei cu cabină extinsă, şoferul va avea parte de un adevărat apartament la bord.
Exact un asemenea camion, cu cabină Sleeper, dar absolut standard, în forma în care iese din fabrică, a fost surprins de curând la o expoziţie din SUA, şi a fost filmat în detaliu de un pasionat de camioane. Se poate vedea deci în detaliu spaţiul existent în cabina extinsă, confortul patului şi a tapiţeriei din jur, dar şi dotările standard menite să asigure un trai confortabil la bord al şoferului de acolo.
Aşadar, marea întrebarea e dacă această ambianţă standard, oferită de fabrică, va fi una suficient de consistentă pentru a fi pe placul şoferilor din SUA şi a preferinţelor lor mai avansate în confortul dorit de la bord. În acelaşi timp, şoferii de camioane europene ar putea spune cu siguranţă mai multe dacă acest Kenworth oferă cu adevărat mai mult spaţiu decât un camion de talie comparabilă DAF, de exemplu, sau dacă ambianţa e oarecum apropiată. Cert e că apartamentul menţionat ca fiind prezent la bord nu e tocmai la fel de generos ca şi în cazul camioanelor cu adevărat opulente din SUA, dar acele din urmă sunt adeseori personalizate mai temeinic. Vezi acest camion nou din SUA în video-ul de mai jos.
1
8,729
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!