(VIDEO) Cum arată un Logan de primă generaţie, exploatat pe drumurile Rusiei până a ajuns la un preţ de circa 1.500 dolari

29 Octombrie 2022, 21:28
Redacţia PiataAuto.md
Dacia Logan de primă generaţie a fost un model popular, care şi-a câştigat o reputaţie bună pentru anduranţa de care a dat dovadă, costurile mici de exploatare şi practicismul maşinii. Şi dacă în unele ţări ea a fost vândută drept Dacia Logan, în altele ea a avut emblemă Renault, eventual cu o altă listă de motorizări, dar în esenţă maşina era aceeaşi.
Ei bine, un youtuber din Rusia şi-a propus să găsească un Logan de primă generaţie la limita de jos a preţurilor pentru care aceste maşini se mai vând. În Rusia asta înseamnă cam 100 mii ruble, sau circa 1.500 dolari SUA, iar asemenea maşini, când ajungeau la un parcurs mare şi la o vârstă înaintare, de obicei erau slab întreţinute, chiar şi în timpurile când Renault mai era prezent în Rusia şi piese de schimb originale se găseau. Prin urmare, aşteptările faţă de un asemenea Logan nu erau foarte mari.
Cu greu, un Logan la preţul căutat a fost găsit şi achiziţionat. Iar mai departe youtuber-ul încearcă să-i enumere atât defectele şi problemele pe care maşina le-a adunat în timp, cât şi lucrurile admirabile, printre ele numărându-se şi faptul că maşina porneşte şi încă mai merge.
Odometrul indică 136 mii km parcurşi, dar asta e fie rezultatul unor manipulări la odometru, fie e vorba de 1 milion şi 136 mii km. Condiţiile drumurilor proaste din Rusia, sarea şi reagenţii de topire a zăpezilor, toate au erodat nemilos acest Logan, până la starea în care e arătat în video-ul de mai jos.
Vezi totul în video. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate în română sau altă limbă dorită.
0
9,484
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!