(VIDEO) Cum arată un Mercedes clasic, cumpărat cu doar 175 dolari în SUA

12 Octombrie 2022, 16:34
Redacţia PiataAuto.md
Deşi maşinile la mâna a doua s-au scumpit peste tot în lume, unele maşini neglijate încă mai sunt vândute ocazional la preţuri incredibil de mici. Este şi cazul unui Mercedes 190E W201 din SUA, proprietarul căruia l-a cumpărat cu doar 175 dolari SUA.
Maşina a fost cu siguranţă neglijată mult timp, iar istoria ei îi este necunoscută, şi cel mai probabil a stat ani la rând nemişcată în condiţii nu tocmai prielnice. Aspectul estetic e ştirbit de zonele unde vopseaua e afectată, iar sub capotă e un adevărat templu al gunoiului adunat acolo în timp de tot soiul de vietăţi.
Totuşi, dincolo de această murdărie evidentă depusă pe maşină, când e deschisă uşa şoferului, se iveşte un interior cu o tapiţerie din piele formidabil de bine păstrată. Planşa de bord are elemente dezasamblate pe ea, însă această tapiţerie sugerează clar că există un mare potenţial în a reanima această maşină.
Aşadar, în mod ideal s-ar face o curăţare profundă a întregii maşini, s-ar schimba toate componentele de cauciuc şi conductele, pompa de combustibil, s-ar curăţa rezervorul de benzină şi alte câteva lucrări de eliminare a orice reziduuri, iar apoi maşina va porni, cel mai probabil. Iar mai departe rămâne să se investească în lucrări de restaurare cosmetică, eventual o revopsire cu o prelucrare a caroseriei, şi poate alte câteva lucrări la partea mecanică, iar Mercedesul ăsta ar putea avea o nouă viaţă. Şi când te gândeşti că a costat doar 175 dolari, toate aceste eforturi par justificate pentru a da maşinii o cu totul altă valoare, or, Mercedes W201 a fost un model adorat cândva de fanii Mercedes.
Vezi mai jos o inspectare detailată a acestei maşini de 175 dolari din SUA.
0
1,362
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!