(VIDEO) Cum arată un iaht care costă cât 250 de exemplare Rolls-Royce şi doar închirierea căruia costă un S-Class pe zi

6 Octombrie 2022, 16:47
Redacţia PiataAuto.md
În lumea auto, adeseori un Mercedes S-Class e văzut ca un model de apogeu şi multă vreme aşa a fost, cel puţin la nivel de inginerie, tehnologie, confort şi calitate de asamblare. În acelaşi timp, existau modelele celor de la Rolls-Royce, care au costat întotdeauna simţitor mai mult, aducând mult mai multă muncă manuală şi o opulenţă croită exact pe gustul proprietarului, exact cum un croitor ţi-ar coase un costumul după ce-ţi ia toate măsurile.
Ei bine, mulţi proprietari de Rolls-Royce ajung să deţină şi un iaht la un moment dat, dar iahtul de mai jos e atât de scump, încât ar costa cât 250 de exemplare Rolls-Royce Phantom şi chiar mai multe dacă am vorbi de Rolls-Royce Cullinan. Valoarea acestui iaht e de 120.000.000 euro, deci cu siguranţă e o achiziţie pe care şi-ar putea-o permite foarte puţini oameni. Partea curioasă e că acest iaht e oferit şi în chirie şi doar chiria costă echivalentul a un Mercedes-Benz S-Class nou, în motorizare incipientă, pe zi. Pe săptămână, chiria unui asemenea iaht costă 650.000 euro, deci tot trece de preţul celui mai scump Rolls-Royce.
Cu siguranţă trebuie să există ceva la bordul acestui iaht care să justifice aceste preţuri exorbitante, deci. Vezi în video-ul de mai jos o explorare detaliată a iahtului, la toate etajele sale.
0
2,086
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!