Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum se asamblează camioanele Unimog la fabrica din Germania

15 Octombrie 2022 - 14:52
Redacţia PiataAuto.md
Camioanele Unimog şi-au început istoria la mijlocul secolului trecut şi la doar 3 ani de la startul producţiei au trecut sub aripa celor de la Mercedes. Au fost concepute iniţial ca şi camioane universale, care să fie utilizabile şi-n agricultură, dar ulterior aria lor de utilizare s-a răspândit şi la servicii de mentenanţă a drumurilor, dar şi la camioane capabile să înainteze în condiţii excepţionale de offroad. Întotdeauna, însă, Unimog a fost sinonim cu o durabilitate excepţională, nu în zadar armata elveţiană mai are şi azi în exploatare camioane produse în anii 60 sau 70, cărora le-a modernizat doar sistemul de evacuare pentru ecologie, însă a ales să păstreze acele camioane originale.
În prezent camioanele se asamblează la fabrica celor de la Daimler din Worth am Rhein. Metodele de producţie au evoluat din 1951 încoace, însă lucrurile de bază au rămas la fel, iar camioanele Unimog au şi azi o bună parte din procesele de fabricare dirijate manual.
Vezi în video-ul de mai jos cum are loc asamblarea camioanelor Unimog la fabrica din Germania, inclusiv multitudinea de etape în care munca manuală prevalează, până la definitivarea unui camion pregătit să reziste pentru 50 de ani înainte!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter