Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum sună şi cum arată noua Electrikhana, renumita Gymkhana a lui Ken Block cu un Audi electric

25 Octombrie 2022 - 19:41
Redacţia PiataAuto.md
De mai bine de un deceniu încoace, Ken Block şi-a făcut un renume de maestru desăvârşit în drift, completându-şi cariera de pilot de raliuri cu seria de filme Gymkhana, în care derapările controlate erau aduse la nivel de artă. Şi dacă până acum maşinile din Gymkhana erau nişte bolizi de raliu, cu motoare cu ardere internă, noua ediţie, publicată azi, a făcut marea tranziţie la mobilitate electrică şi are drept protagonist un Audi electric, de raliu. De aici şi denumirea de Electrikhana.
Toată acţiunea are loc pe străzile din Las Vegas, SUA, iar marea întrebare era dacă o maşină electrică va putea produce acelaşi sunet, plin de acţiune, pe care-l făceau maşinile anterioare. Ken Block spune că, din fericire, şi acest Audi electric scoate un sunet natural, care a fost lăsat în filmuleţ. Dar e mai degrabă un soi de şuiera, decât un vuiet de bariton, cu care eram obişnuţi mai înainte.
Totuşi, măiestria derapajelor a rămas la acelaşi nivel, chiar dacă tehnica de a le face e diferită la o maşină electrică, cu tot cuplul ei instantaneu.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter