(VIDEO) Depăşirea neregulamentară a unui şofer din Moldova a sfârşit chiar în faţa unui echipaj de poliţie

4 Octombrie 2022, 09:06
Redacţia PiataAuto.md
Depăşirile neregulamentare, în zone cu vizibilitate redusă, sunt printre cauzele celor mai grave accidente, iar cel produs ieri noapte pe traseul Leuşeni-Chişinău, cu doi oameni care şi-au pierdut viaţa, e un exemplu elocvent. Şi totuşi, în traficul din Moldova se atestă încă prea des asemenea manevre periculoase. O asemenea depăşire recentă, însă, a unui şofer din Moldova, a sfârşit chiar în faţa unui echipaj de poliţie, care i-a şi aplicat pedeapsă cuvenită.
Situaţia a fost surprinsă la intrarea în localitatea Todireşti. Şoferul unui Nissan se afla într-o depăşire multiplă, care pornise regulamentar, însă atunci când era clar că linia întreruptă se transformă în linie continuă, iar zona în care depăşirile sunt admise sfârşeşte, şoferul n-a revenit pe banda sa, ci a continuat să accelereze. Fix după ce a finalizat depăşirea, însă, a dat faţă în faţă cu un echipaj de poliţie, care l-a şi tras imediat pe dreapta.
Aici nu putem să nu menţionăm şi maniera periculoasă în care poliţia a oprit şoferul Nissan-ului. O oprire bruscă, ce a impus traficul din spate să frâneze brusc, inclusiv un camion. Probabil era mai indicat să se efectueze această oprire în mişcare, un pic mai departe, or, o asemenea oprire putea genera la rândul ei un accident. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Lista AutoHam Moldova / Arteom Kracha
0
5,040
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!