Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Duel departe de asfalt între Bentley Bentayga şi Range Rover, cu un rezultat la o diferenţă uriaşă între ele

20 Octombrie 2022 - 14:33
Redacţia PiataAuto.md
Până şi Rolls-Royce şi Bentley produc SUV-uri în zilele noastre, cu jante de mărimea maxim posibilă şi cu o cursă a suspensiei atât de scurtă, încât roţile rămân imediat în aer. Confortul interior e unul desăvârşit, dar acest maşini costă atât de mult şi sunt atât de lucioase, încât îţi taie orice curaj de offroad adevărat, motiv din care a şi fost nevoie de lansarea unor offroade-e fără fiţe, precum Ineos Grenadier. Totuşi, şi aceste SUV-uri luxoase pretind că pot înainta cu bine în teren accidentat, iar unul din primele modele din acest segment a fost Range Rover.
Prin urmare, o comparaţie între Range Rover şi Bentley Bentayga e cât se poate de intrigantă, cu asumarea faptului că maşinile vor rămâne cu mici zgârieturi după escapada din offroad. Ei bine, ambele au fost puse alături de britanici, ambele dotate cu motoare V8. În cazul lui Range Rover e un motor de BMW, iar în cazul lui Bentley e un motor al grupului VW, regăsit mai ales pe modelele Audi. Şi întregul Bentley, de fapt, e un soi de Audi Q8 mai sofisticat.
Ei bine, chiar dacă provocările nu au fost tocmai extreme, ele s-au dovedit a fi mari pentru cele două modele. Şi dacă Range Rover, cu experienţa sa de decenii, a mai păstrat curse lungi la suspensie şi o gardă la sol ce poate fi mărită substanţial, Bentley s-a arătat total neputincios la câteva din probe şi n-a putut înainta deloc. În rezultat, Bentley n-a acumulat nici măcar jumătate din punctele lui Range Rover.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter