Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Durabilitatea lui Mercedes W124, scoasă la iveală chiar şi într-o maşină neglijată timp de 10 ani şi reanimată în zilele noastre

25 Octombrie 2022 - 14:56
Redacţia PiataAuto.md
Despre durabilitatea în timp a lui Mercedes W124 s-au stârnit multe legende şi aproape toate erau adevărate, la fel ca şi legendele despre durabilitatea altor modele ale mărcii din acea perioadă sau a multor altor maşini produse în alte ţări. Pur şi simplu o maşină nu trebuia să ţină doar 150 sau 200 mii km, ci practic o întreagă viaţă, cu milioane de km parcurşi şi rezistenţă la uzură. Un Mercedes W124 din SUA, neglijat timp de 10 ani, demonstrează perfect cum până şi o maşină uitată timp de 10 ani într-un garaj prăfuit poate fi reanimată cu niţică atenţie şi poate străluci din nou fără investiţii majore
Pentru început, după ce i s-a conectat o baterie, motorul diesel al maşinii a pornit imediat, în ceea ce numim de obicei în jumătate de cheie. Totul a funcţionat, fără sacadări, fără probleme adiţionale. Maşina asta pur şi simplu a stat nemişcată 10 ani, iar peste 10 ani a pornit ca şi cum ar fi fost parcată aseară în garaj.
Iar pe lângă asta, proprietarul unui atelier de detailing din New York, care a şi cumpărat-o temporar, i-a acordat toată atenţia în a o curăţa profund şi a-i scoate din nou luciul la iveală. Şi pentru că materialele habitaclului au fost bune şi durabile din start, ele au rezistat eroic sub praful şi neglijarea de un deceniu, iar maşina a strălucit din nou.
Chiar şi piesele de cauciuc sau piele, care sunt mai predispuse crăpării, s-au păstrat excelent. Prin urmare, după ce s-a lucrat la ea cu pasiune, maşina a fost gata să fie scoasă la o licitaţie de modele clasice şi să fie vândută la un preţ decent.
Vezi toată această reanimare făcută cu pasiune în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter