(VIDEO) Fabrica de motociclete cu ataş Ural a ieşit din cortina Rusiei şi anunţă producţia deplină din Kazahstan, pe ritmuri de The Doors

6 Octombrie 2022, 12:09
Redacţia PiataAuto.md
După invadarea Ucrainei de către Rusia şi sancţiunile internaţionale ce au urmat, directorul fabricii de motociclete cu ataş din Ural a fost printre primii care a ieşit public să anunţe că în situaţia creată fabrica va fi nevoită să plece din oraşul Irbit din Rusia, relocându-se în afara ţării pentru a supravieţui. În contextul în care motocicletele Ural au devenit legendare şi căutate de pasionaţii din întreaga lume, iar SUA e cea mai mare piaţă, rămânerea în Rusia ar fi însemnat să poată vinde doar celor din satele propriei ţări, care n-ar fi cumpărat niciodată o motocicletă cu 25-30 mii dolari, cât costă un Ural în SUA.
Aşa că în luna august Ural anunţa deja că a pornit producţia la noua sa fabrică din Kazahstan, pe care a amenajat-o cu o parte din utilajele pe care le-a scos din Irbit, la care s-au mai adăugat şi altele noi. Spuneam atunci că e curios că mesele de lucru ale mecanicilor de la fabrică sunt vopsite în culorile Ucrainei.
Acum cei de la Ural mai aduc o mostră de curaj subtil cu un nou video, în care anunţă că producţia în Kazahstan a intrat în regim deplin şi publică un video în care arată lumii întregi acest proces de asamblare a motocicletelor cu ataş Ural. Partea curioasă e că video-ul e însoţit de muzica celor de la The Doors, prin piesa Break on Though (To the Other Side), sugerând că Ural a ieşit din cortina Rusiei şi a trecut de cealaltă parte, a restului lumii.
Iată şi versurile alese de cei de la Ural pentru manifestul lor:

You know the day destroys the night
Night divides the day
Tried to run
Tried to hide
Break on through to the other side

We chased our pleasures here
Dug our treasures there
But can you still recall
The time we cried?
Break on through to the other side
Iar ca să nu rămână îndoială că piesa a fost aleasă cu subtext, la finalul video apare şi sloganul Ural, Break on Through. Vezi acest video publicat de Ural mai jos.
0
14,885
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!