(VIDEO) Istoria lui Mihai Neghină, moldoveanul cu 90 de camioane în SUA, care face transporturi şi pentru armata americană

30 Octombrie 2022, 10:31
Redacţia PiataAuto.md
Foarte mulţi dintre moldovenii stabiliţi în SUA muncesc în domeniul transporturilor profesioniste, cu camioane. E o muncă dificilă, dar bine plătită dacă-ţi faci treaba corect şi la timp, şi celor care trebuie să înceapă totul de la zero într-o altă ţară le permite să poată creşte mai repede. Mihai Neghină, însă, e moldoveanul care a ajuns să deţină o companie cu 90 de camioane în SUA, efectuând cu regularitate transporturi pentru armata SUA şi departamentul de apărare. De asemenea, uneori realizează şi transporturi de maşini pentru coloane oficiale guvernamentale, şi chiar de curând a trebuit să livreze maşina cu scară pentru avionul preşedintelui Biden.
Foto: Transportarea camionului cu scara pentru avionul preşedintelui american

Noi am scris despre Mihai Neghină anul trecut, înainte de alegeri, când tânărul moldovean şi-a încleiat caricaturi, realizate de renumitul caricaturist Alex Buretz din Moldova, cu fostul preşedinte al ţării pe maşina sa. Articolul a avut atunci un impact deosebit de mare şi încă atunci spuneam scurt despre activitatea lui Mihai Neghină din domeniul transporturilor. Mai nou, acum un autor al unui canal de youtube a reuşit să aibă o discuţie detaliată cu Mihai Neghină, în care moldoveanul îşi poveste experienţa sa.
Acesta vorbeşte lucruri deosebit de interesante din experienţa sa de colaborare cu armata americană, de la transportarea de vehicule blindate şi tancuri, până la lucrurile care sunt cele mai apreciate de către militarii americani la transportatorii cu care aceştia lucrează. Asemenea transporturi se plătesc mult mai bine, fireşte, dar impun şi o serie de rigori pentru care nu există scuze şi excepţii.
Acesta povesteşte şi despre cele mai curioase transporturi realizate pentru armata americană, de la vehicule speciale, până la destinaţii speciale sau chiar regim de transportare cu însoţire din partea oamenilor îmbrăcaţi în civil, dar delegaţi să supravegheze transporturile.
Majoritatea camioanelor din flota actuală sunt Peterbilt-uri americane, atât cu cutii automate, cât şi cu manuale, în mare parte cu două axe pe spate.
Şi, desigur, Mihai Neghină vorbeşte şi despre experienţa sa din SUA ca om care a reuşit să crească o companie de 90 de camioane, cu şoferi originari atât din Moldova, cât şi din SUA. Acesta vorbeşte şi despre felul în care SUA te motivează şi te lasă să creşti, oferindu-ţi oportunităţi, pe care poţi să le fructifici dacă munceşti.
Vezi toată istoria în video-ul de mai jos.
0
27,861
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!