(VIDEO) Pedeapsă imediată, livrată de poliţia din Moldova unui şofer de Tesla, care a decis să ocolească traficul în aşteptare

23 Octombrie 2022, 10:16
Redacţia PiataAuto.md
De mai mult timp, în Chişinău există un număr mare de străzi centrale şi importante, care au câte o bandă dedicată exclusiv transportului public, iar pe acolo mai pot circula şi bicicletele, conform ultimelor modificări în regulamentul rutier. Totuşi, deşi majoritatea şoferilor respectă aceste benzi chiar şi atunci când e ambuteiaj, mai există şoferi care încalcă regulile şi gonesc pe acele benzi dedicate, în dorinţa de a ocoli traficul.
O asemenea situaţie a fost surprinsă de curând pe strada Ion Creangă. Banda de transport public era liberă, chiar şi o maşină de poliţie aşteptând în trafic cu toţi ceilalţi. Totuşi, un şofer de Tesla a decis că ar putea fi mai rapid şi mai şmecher, ocolind rapid traficul pe acea bandă. Doar că maşina de poliţie care stătea în fluxul de trafic a aprins imediat girofarul şi s-a luat după Tesla.
Şoferul de Tesla a continuat să mai înainteze până spre intersecţie, lăsând impresia că ar putea începe o urmărire, dar, totuşi, în zona intersecţiei de mai departe maşina a fost oprită şi poliţia a aplica amenda şi punctele de penalizare celui de la volanul Tesla. Vezi situaţia surprinsă în video-u de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
21,521
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!