(VIDEO) Prima dată aproape de accident, iar peste 100 metri situaţia se repetă cu acroşarea a două maşini în Chişinău

10 Octombrie 2022, 09:18
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie bizară a fost surprinsă de camera de bord a unui vizitator acum trei zile în Chişinău. Un şofer pare mult prea concentrat cu privirile în altă parte, şi nu la traficul din faţa sa, şi dacă prima dată se alege cu o situaţie aproape de un accident, peste doar 100 metri situaţia se repetă, iar deznodământul devine un accident în toată legea cu alte două maşini avariate.
Totul se întâmplă pe strada Onisifor Ghibu din Chişinău. Şoferul distras merge cu viteză relativ moderată, pe o stradă cu trafic relativ liber. La un moment dat, maşina pare să o ia pe o traiectorie spre dreapta, îndreptându-se spre spatele unui camion parcat. Dar şoferul reacţionează brusc şi ia volanul înapoi spre stânga.
După această situaţie, însă, nu renunţă la sursa distragerii privirii sale şi peste doar 100 metri maşina o ia din nou pe o traiectorie spre dreapta şi se apropie mult de maşinile parcate, iar într-un final loveşte un VW în colţul stânga spate, împingându-l într-un alt VW parcat. În rezultat, trei maşini au fost avariate în total.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
5,140
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!