(VIDEO) Publicitate de neînţeles pentru camioanele Volvo, cu două camioane în ipostaze bizare

13 Octombrie 2022, 13:42
Redacţia PiataAuto.md
Cei de la Volvo Trucks şi-au câştigat o reputaţie de genii ai publicităţii, după ce în ultimul deceniu au reuşit să conceapă şi să publice idei originale şi deocheate. Ei au fost cei care l-au pus pe Van Damme în 2013 să facă renumitul şpagat între două camioane, tot ei şi tot în 2013 l-au pus pe marele CEO al companiei să stea pe un camion FMX agăţat de un elicopter cu un troliu, ca să arate cât de rezistent e. Tot ei au pus 5 camioane unul peste altul în 2020 pentru a arăta cât de dure în structură sunt, iar în 2022 au organizat un studio de repetiţii pentru un renumit toboşar rock pe un camion electric, pentru a arăta cât de silenţios şi lin circulă acesta. Ei bine, acum cei de la Volvo Trucks au publicat un nou spot publicitar, care s-a vrut probabil a fi la fel de îndrăzneţ, dar care e mult mai greu de înţeles.
Foto: Captură din publicitatea Volvo cu şpagatul lui Van Damme, din 2013

Noua publicitate a camioanelor Volvo are drept protagoniste două camioane FH cu noua cutie de viteze i-Shift. Aceste camioane, unul cu plăcuţe de înmatriculare pe care scrie Fun, iar altul — Efficiency — se angajează în ipostaze tot mai bizare, până la o idilă între ele, cu sugestia că noua cutie are în sfârşit un tandem între eficienţă şi plăcere în condus.
Doar că publicitatea poate fi uşor calificată drept bizară, dar nu şi admirabilă sau genială, cum se întâmpla în cazul lui Van Damme sau a şefului pe funia de elicopter. Aici camioanele derapează în poziţii nefireşti, zboară prin cer şi totul pare a fi creaţia unui proaspăt absolvent al cursurilor de traineri motivaţionali, de unde a învăţat să aibă curaj să implementeze idei, dar nu şi să aibă idei inspirate.
De altfel, şi cifrele vorbesc despre un fiasco, or, publicitatea cu Van Damme acumulase 2 milioane de vizualizări într-o singură zi acum 9 ani, iar cea cu şeful aproape 1 milion. Nou creaţie are două zile de când e publicată şi nu a adunat nici 20 mii de vizualizări la nivel internaţional.
Vezi totul în video-ul de mai jos şi scrie în comentarii dacă întrezăreşti poate vreo idee nevăzută la prima vedere.
0
4,415
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!