Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Reacţia bună şi sistemele de siguranţă ale unui Mercedes îl ajută să evite un accident de autostradă în Polonia

5 Octombrie 2022 - 12:13
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie la limita unui accident deosebit de grav a fost surprinsă de curând pe o autostradă din Polonia. Pericolul letal a fost creat de un automobil care intrase pe direcţia greşită pe autostradă şi se deplasa în direcţie inversă, situaţii rare, dar care din păcate în unele ţări se mai întâmplă. Un Mercedes care circula cu o viteză mai mare, pe banda stângă din cele 3 ale autostrăzii, s-a pomenit faţă în faţă cu maşina care-i venea în întâmpinare.
În acel moment se poate vedea aplicare bruscă a frânei, concomitent cu o manevră evazivă de genul testul elanului, dar cu frânele puse constant şi ABS-ul inclus. După ce a luat brusc banda alăturată, Mercedesul pare să-şi piardă un pic controlul, dar în acel moment devine evident că sistemul ESP de stabilizare a traiectoriei intervine şi reuşeşte în mod exemplar să stabilizeze maşina, redându-i siguranţa de deplasare!
În rezultat, datorită acestor sisteme de siguranţă şi a reacţiei bune a şoferului, a fost evitat un accident grav. Am putea spune că această situaţie e o demonstraţie elocventă a contribuţiei imense pe care o au sistemele ABS şi ESP în siguranţa maşinilor. Toată situaţia a fost surprinsă de camera de bord a unui şofer de camion şi poate fi văzută mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter