(VIDEO) Renumitul Ken Block i-a pregătit un Audi Ur-Quattro din 1985 fiicei sale pentru examenul la permis de conducere

20 Octombrie 2022, 20:01
Redacţia PiataAuto.md
Renumitul pilot de raliul Ken Block, autorul al renumitelor serii Gymkhana şi probabil unui din piloţii cei mai iscusiţi în ale driftului de pe planetă s-a pregătit temeinic de ziua în care fiica sa, Lia, va trebui să susţină examenul la permisul de conducere. Nu că ea ar avea nevoie de lecţii suplimentare, pentru că participă în curse de circuite de la 13 ani şi stăpâneşte bine maşinile. Dar Ken a vrut să-i pregătească o maşină specială pentru marele exemen — un Audi Ur-Quattro din 1985, la care s-a lucrat intens pentru a-l pregăti să sune şi să meargă în toată splendoarea.
Maşina a fost aproape gata în seara de dinainte de examen, iar viitoarea şoferiţă a ieşit la o scurtă sesiune de testare a maşinii, înainte de examen. Aceasta suna superb, mergea c o săgeată în linie dreaptă, dar motorul continua să oprească la fiecare semafor, iar ambreiajul şi cutia nărăvaşă au continuat să-i dea bătăi de cap tinerei.
Aşa că familia Block a decis că Lia va merge la examen cu un alt Audi, mai civilizat şi mai modern. În mod predictibil, examenul a fost susţinut, iar examinatorul i-a urat ca toate cursele să continue a le face pe circuite, nu pe străzi.
Iar acest Audi roşu va mai avea cu siguranţă un rol important de spus în curând. Poţi auzi mai jos cum sună acest Audi clasic cu motor de 5 cilindri în linie şi cum a trecut întreaga experienţă de testare a maşinii şi a şoferiţei.
Vezi totul în video.
1
4,016
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!