(VIDEO) Trei încălcări grave ale unui şofer de Mercedes Sprinter, în nici 10 secunde, surprinse în plin centrul Chişinăului

25 Octombrie 2022, 09:15
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer de Mercedes Sprinter din Chişinău, are toate şansele să bată recordul la viteza cu care comite încălcări şi, respectiv, cu care rămâne fără permisul de conducere, după ce a fost surprins aseară comiţând trei încălcări grave, în nici 10 secunde, în plin centrul Chişinăului, pe bulevardul Ştefan cel Mare, la intersecţie cu strada Tighina.
Astfel, şoferul de Mercedes încalcă întâi restricţia benzii de circulaţie dedicată exclusiv transportului public şi merge până la semafor pe ea, ocolind traficul. La semafor, traversează la culoarea roşie, creând şi situaţii de accident, or, de pe Tighina, o stradă cu sens unic, veneau şi alte maşini. Apoi, virează stânga şi o ia şi el pe Tighina, încălcând şi interdiciţia de virare la stânga la această intersecţie.
Ce sumă de puncte de penalizare şi plăţi ar cumula cele 3 amenzi? Circulaţia pe banda de transport public înseamnă 3 puncte de penalizare şi amendă de la 750 la 1.500 lei, traversarea la roşu — încă 3 puncte şi amendă de la 750 la 900 lei, iar virarea la stânga în loc nepermis încă 3 puncte de penalizare şi o amendă de la 750 la 1.500 lei. Deci, împreună se adună amenzi în sumă de 2.250-3.900 lei (120-200 euro) şi 9 puncte de penalizare. Iar până la atingerea pragului de 15 puncte, când permisul e suspendat, nu mai rămâne mult.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
0
5,439
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!