(VIDEO) Un şofer de Mercedes a fugit aseară din faţa poliţiştilor în Bucureşti, lovind două maşini, iar apoi a fost reţinut pe parcursul nopţii

27 Octombrie 2022, 09:52
Redacţia PiataAuto.md
Un caz excepţional a avut loc aseară în Bucureşti, când un şofer de Mercedes, oprit de poliţişti, a ignorat cerinţele acestora, apoi, la venirea jandarmilor a fugit lovind două maşini şi punând în pericol viaţa oamenilor din jur. Fugarul a fost căutat toată noaptea de poliţie şi a fost găsit şi reţinut dimineaţa.
Poliţia l-a oprit pe şoferul de Mercedes aseară, după ce acesta a trecut pe roşu la un semafor. Pentru că acesta a avut o atitudine sfidătoare şi a încercat să fugă din spaţiul în care ea oprit, acroşând o maşină, a fost solicitată intervenţia unui grup de jandarmi. Aceştia l-au somat să iasă, după care au vrut să-i spargă un geam, însă n-au reuşit, şoferul de Mercedes accelerând şi acroşând încă o maşină, dar şi punând în pericol oamenii care se aflau în calea sa. Mercedesul a reuşit să fugă din faţa poliţiştilor.
A urmat o operaţiune de căutare, iar maşina a fost descoperită într-o parcare subterană, abandonată. Poliţiştii au avut informaţii despre locul posibilei aflări a şoferului fugar şi l-au prins spre dimineaţă în preajma casei sale. Acesta a fost reţinut şi pe parcursul dimineţii urma să fie testat la prezenţa de substanţe, urmând ca poliţia să decidă câte capete de acuzare i se vor înainta în procesul penal. Vezi mai jos momentul fugii din faţa locului şi a reţinerii ulterioare.
0
1,631
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!