(VIDEO) Un youtuber din SUA supune o Toyota Hilux din Marea Britanie unui test de durabilitate

7 Octombrie 2022, 13:12
Redacţia PiataAuto.md
Legenda durabilităţii lui Toyota Hilux se trage încă de la renumitul episod al emisiunii Top Gear, când protagoniştii de acolo încercaseră să distrugă o maşină în cele mai diverse moduri, iar ea s-a dovedit a fi indestructibilă, pornind şi după ce a căzut împreună cu un bloc demolat. Ceva timp în urmă, un youtuber american a încercat să repete un test de viaţă reală a aceleiaşi ediţii de Hilux pentru a vedea dacă legenda e adevărată şi, în mare parte, maşina a rezistat eroic. Acum acelaşi youtuber a venit şi-n Europa pentru a supune unui test de durabilitate şi o versiune mai modernă a Toyotei Hilux.

În SUA Hilux nu se vinde, prin urmare o maşină mai nouă e imposibil de găsit. Tocmai de aceea, youtuber-ul a venit în Marea Britanie, cumpărând un Hilux la mâna a doua de generaţie precedentă, dar încă în stare foarte bună. Apoi au început testele duse la extrem.
Totuşi, maşina nouă s-a dovedit a fi mai puţin rezistentă decât cea clasică, de demult. Uşile, portbagajul, barele de protecţie — toate sunt mai fine acum şi se supun mai repede uzurii. Structura maşinii a rezistat bine, însă.
Vezi mai jos întregul experiment chinuitor pentru maşină.
0
1,652
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!