Daună totală pentru un Mercedes GLC, după ce a derapat într-un şanţ la Sângerei

18 Noiembrie 2022, 09:02
Redacţia PiataAuto.md
Un accident aparent banal, în care o maşină a derapat pe un traseu umed, s-a produs ieri pe traseul ce traversează localitatea Grigorăuca din raionul Sângerei. Conform informaţiilor de la poliţie, şoferul de 24 de ani al unui Mercedes GLC nu şi-a adaptat viteza la condiţiile meteo, şi probabil şi la regimul de viteză din localitate, şi a derapat într-un şanţ, fără implicarea unui alt automobil. Dar deformările suferite de maşină sunt neaşteptat de mari.
Astfel, maşina a derapat în şanţ şi, din câte se pare, s-a şi răsturnat pe una din părţi la un moment dat, lovind în final şi un podeţ de beton. Scenariul exact al răsturnării e necunoscut, dar urmele de impact de remarcă şi la barele de paviolion, şi pe suprafaţa acoperişului, şi la zona stopurilor spate. Structura maşinii a fost deformată mult, inclusiv toţi montanţii fiind îndoiţi spre dreapta maşinii, cu deplasarea acoperişului spre dreapta şi deformarea structurii SUV-ului. Deformarea părţii frontale în urma impactului este mai firească, însă deformarea montanţilor pare neaşteptat de mare.
Totuşi, e important că şoferul a supravieţuit, maşina declanşând airbag-urile şi protejându-l. Acesta a fost preluat de medici şi transportat la spitalul din Sângerei. Maşina, însă, e imposibil de reparat la standarde corecte de siguranţă şi un preţ raţional, prin urmare, e încadrează într-o daună totală din punct de vedere al asigurărilor auto.
0
2,539
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!