Două poduri noi, reparate şi deschise circulaţiei înainte de termen în nordul Moldovei

21 Noiembrie 2022, 09:58
Redacţia PiataAuto.md
Administraţia de Stat a Drumurilor anunţă azi că două poduri din nordul Moldovei au fost reparate complet, iar circulaţia pe ele a fost deschisă de curând. Ambele poduri sunt parte a traseului M5, care conectează Chişinăul cu oraşele Bălţi, Edineţ, Briceni, Criva şi hotarul cu Ucraina în parte de nord a Moldovei.
Unul din poduri este situat în perimetrul oraşului Briceni, la kilometrul 38,34 al traseului. Celălalt pod este situat în perimetrul satului Beleavinţi, la kilometrul 24,93 al traseului M5. În ambele cazuri s-au făcut lucrări de ajustare a profilului drumului la structura podului, urmate de aplicarea unui strat complet nou de asfalt. S-au făcut şi lucrări de înlocuire a parapetelor şi reparare a elementelor auxiliare podului.
Un fapt impresionant, care se întâmplă mai rar în Moldova, este că lucrările au fost finalizate înainte de termenul limită. Termenul contractual era de 31 decembrie 2022, şi, din câte aflăm acum, lucrările au fost finalizare cu mai mult de 1 lună înainte de termen, după aproape 1 an şi jumătate de la începutul lor. Compania care a executat lucrările e una din Moldova.
0
5,772
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!