Într-un sat din Moldova a apărut primul drive-in cu plăcinte

4 Noiembrie 2022, 08:17
Redacţia PiataAuto.md
Dacă mai mult timp în urmă singurele restaurante drive-in erau cele cu hamburgeri ale unei renumite reţele internaţionale, în ultimii ani în Moldova au apărut mai multe locuri drive-in pentru cafele, iar acum într-un sat din Moldova a apărut şi primul drive-in cu plăcinte. E vorba de satul Țânţăreni, situat pe traseul R2, care face legătură dintre Chişinău şi sud-estul ţării.
Conceptul e cât se poate de simplu — intri cu maşina şi, fără a coborî din maşină, îţi alegi şi cumperi plăcintele dorite, interacţionând cu operatorul de la ghişeu, după principiul altor restaurante de tip drive-in. Deosebirea e că produsul principal de aici sunt plăcintele de toate felurile, pregătite de angajaţii din acelaşi sat.
Totul e simplu făcut şi ieşirea din facilitatea de drive-in va trebui efectuată cu prudenţă sporită, întrucât locul ieşirii e exact la intrarea în localitate, când maşinile reduc viteza şi se pare că acolo a rămas permisă şi virarea la stânga, nu doar la dreapta, ceea ce ar necesita atenţie şi mai mare la posibile situaţii de trafic. Dar, fiind o afacere mică locală, făcută într-un sat din Moldova, ar merita apreciată iniţiativa şi efortul. Şi, până la urmă, ideea de drive-in pentru plăcinte pare atât de autohtonă şi potrivită Moldovei, încât aproape că ne întrebăm de ce nu a existat nici un asemenea drive-in până acum.
Sursa foto: Facebook / Kishinev v teme
1
61,097
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!